Érdekességek

Tatai Hódy SE
Tatai Vízi Triatlon

Augusztus 14-én, szombaton rendeztük meg a Mozgással az Öreg-tó körül című (TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01514) pályázaton belül a Tatai Vízi Triatlon elnevezésű programunkat. Maga a program 14 és 60 év közötti személyeknek szólt. Háromfős csapatokban mérettették meg magukat az indulók, három sportágban. A versenyszámok a triatlonból már jól ismert futás és úszás volt, valamint túrakenuzással egészült ki. Ezen kívül lehetett indulni mini kategóriában is, ahol nem csak a versenytáv változott, de a versenyszámok is eltértek. A Mini futamokban kerékpározni, gyalogolni és túrakenuzni kellett a résztvevőknek. Minden kategóriában korosztály és nemek szerinti bontásban díjaztuk az 1-3. helyezetteket. A nyári vakációzás ellenére szép számmal vettek részt a sportolni vágyó fiatal és idősebb generáció is. Az ide látogató sportolók egy jó hangulatú versenyen vehettek részt, melyből hagyományt szeretnénk csinálni.

Eredmények:
Várjuk a támogatókat

Szeretnénk, ha minél több ember megismerné a szakosztályunkban folyó munkát, együtt sportolna velünk, jól érezné magát köztünk és erkölcsileg, anyagilag támogatná munkánkat. Ez a támogatás a további működést, a jobb sportolási körülmények kialakítását és az egyesületünk további fejlődést segítené elő.

Magánszemélyeknek, cégeknek, vállalatoknak a támogatás fejben kedvezményes edzéslehetőséget, sárkányhajó használatot, csapatépítést, nyári napközis tábort, reklám lehetőséget kínálunk.

Tatai HódySport Egyesületet
Elérhetőségek: Tatai HódySport Egyesület
Számlaszám: 10401976-50515054-51551004
Adószám: 18617728-1-11
E-mail: tataihodysportegyesulet@gmail.com