Érdekességek

Tatai Hódy SE
Paddlemate cég tanmedencés felmérés.

Január 28-án a Paddlemate cég egy tanmedencés felmérést végzett a Tatai Hódy SE ifjúsági és serdülő válogatott versenyzőivel ( Bolehradsky Szilveszter, Horváth Mátyás,Hidvégi Hunor, Hidvégi Zalán), melynek során a húzásba belevitt erőt, és sok más adatot mértek a lapátokra felszerelt érzékelőkkel. Bízunk benne, hogy a mért adatok hasznos információkat fognak nyújtani, a további téli alapozó időszakban, és kint a vízen. A felmérést Makrai Csaba szövetségi kapitány is megtekintette, és hasznos tanácsokkal látta el a srácokat. Az edzésen megjelent a Tatai Tv is. Felvételeiket február 9-én a "Sport kedd" című műsorban láthatjuk, mely tartalmazni fogja Bolehradsky Szilveszter és a Paddlemate cég csapatának riportját is.

Ezúton is köszönjük a Paddlemate csapatának a felmérést, Makrai Csaba szövetségi kapitánynak a szakmai tanácsokat és a Tatai Tv-nek, hogy ellátogattak hozzánk és rögzítették a jeles alkalmat!"

Várjuk a támogatókat

Szeretnénk, ha minél több ember megismerné a szakosztályunkban folyó munkát, együtt sportolna velünk, jól érezné magát köztünk és erkölcsileg, anyagilag támogatná munkánkat. Ez a támogatás a további működést, a jobb sportolási körülmények kialakítását és az egyesületünk további fejlődést segítené elő.

Magánszemélyeknek, cégeknek, vállalatoknak a támogatás fejben kedvezményes edzéslehetőséget, sárkányhajó használatot, csapatépítést, nyári napközis tábort, reklám lehetőséget kínálunk.

Tatai HódySport Egyesületet
Elérhetőségek: Tatai HódySport Egyesület
Számlaszám: 10401976-50515054-51551004
Adószám: 18617728-1-11
E-mail: tataihodysportegyesulet@gmail.com