Úszás szakosztály

Tatai Hódy SE
Rólunk
Edző: Kelndorfer-Faludi Katalin
kata@faludi.net
+36-70-452-7203

2017 óta vettem át az úszó szakosztály vezetését.
Heti 3 nap van edzésünk 5 lehetsèges időponttal az edzőtáborban.
A szakosztály célja az, hogy a gyerekek mozogjanak és élvezzék az úszást.
Itt nem a versenyeztetés a lènyeg, hanem a sport , úszás szeretete és, hogy szívesen jöjjenek edzésre a gyerekek. Bàrmilyen korú gyermeket szeretettel várok, a lènyeg, hogy vízbiztos legyen. Tehàt az nem gond ha technikailag mèg nem tud a gyermek úszni de mivel sokan járnak egyszerre ezért a mélyvízbe kezdők nem tudnak jönni. Bár idèn tudtunk indítani egy kezdő -közèphaladó csoportot is. Remèljük ezt jövőre is tudjuk folytatni.
Táborokat már 3 ève tartunk. Szerencsére ezek nagyon jól sikerültek minden évben. A gyerekek visszajárnak. A táborban napi két úszás és rengeteg szuper programot szoktunk szervezni( sàrkányhajózàs, vitorlázás, tenisz, aerobik stb)
2019-es évben nagyon jó eredmènyeket értünk el az iskolai diákolimpiàkon: 22 gyerek jutott tovább a megyei döntőbe és ebből két tanítványom az országos döntőbe is bejutott. ( ami nagyon nagy eredménynek számít , mert csak 22 gyerek jut be úszásnemenként, korosztályonként az egész országból).

Várjuk a támogatókat

Szeretnénk, ha minél több ember megismerné a szakosztályunkban folyó munkát, együtt sportolna velünk, jól érezné magát köztünk és erkölcsileg, anyagilag támogatná munkánkat. Ez a támogatás a további működést, a jobb sportolási körülmények kialakítását és az egyesületünk további fejlődést segítené elő.

Magánszemélyeknek, cégeknek, vállalatoknak a támogatás fejben kedvezményes edzéslehetőséget, sárkányhajó használatot, csapatépítést, nyári napközis tábort, reklám lehetőséget kínálunk.

Tatai HódySport Egyesületet
Elérhetőségek: Tatai HódySport Egyesület
Számlaszám: 10401976-50515054-51551004
Adószám: 18617728-1-11
E-mail: tataihodysportegyesulet@gmail.com