Érdekességek

Tatai Hódy SE
Síkvízi Magyar Bajnokságok

Július végén a gyermek kölyök korosztály a Velencei tavon, augusztus első hétvégéjén pedig a serdülő, ifjúsági és U23-as korosztály a szegedi Maty éren vett részt a síkvízi Magyar Bajnokságon. A versenyzőink nagyon lelkesen, készültek az év egyik legrangosabb versenyére. Serdülő és ifjúsági versenyzőink először helyben Tatán, majd Észak- Komáromban edzőtáboroztak a bajnokság előtti hetekben. Az eredmények közül kiemelkedik Hidvégi Hunor K1 500 méteren elért 3. helyezése, amivel bekerült az ifjúsági válogatott világbajnoki csapatába. Ő szeptemberben Portugáliában, a négyes hajóban 500 méteren képviselheti a magyar színeket.

Eredmények:

Ezúton gratulálunk minden versenyzőnknek!

Várjuk a támogatókat

Szeretnénk, ha minél több ember megismerné a szakosztályunkban folyó munkát, együtt sportolna velünk, jól érezné magát köztünk és erkölcsileg, anyagilag támogatná munkánkat. Ez a támogatás a további működést, a jobb sportolási körülmények kialakítását és az egyesületünk további fejlődést segítené elő.

Magánszemélyeknek, cégeknek, vállalatoknak a támogatás fejben kedvezményes edzéslehetőséget, sárkányhajó használatot, csapatépítést, nyári napközis tábort, reklám lehetőséget kínálunk.

Tatai HódySport Egyesületet
Elérhetőségek: Tatai HódySport Egyesület
Számlaszám: 10401976-50515054-51551004
Adószám: 18617728-1-11
E-mail: tataihodysportegyesulet@gmail.com