Érdekességek

Tatai Hódy SE
Hazai és nemzetközi vizeken

A Tatai Hódy Sportegyesület kajakozói és kenusai több helyszínen mérettették meg magukat az elmúlt hetekben.

Szeptember első hetében Hidvégi Hunor Tamás Portugáliában az Ifjúsági világbajnokságon négyes kajakban 500 méteres távon képviselte hazánkat. A Vácról, Velencéről, Szarvasról és Tatáról verbuválódott kvartett a döntőben negyedik helyen végzett. Mivel Hunor még jövőre is az ifjúsági korosztályban fog versenyezni, bízunk benne, hogy tovább fog fejlődni, és nem marad el az éremszerzés sem.

Hunor testvére Hidvégi Zalán a szeptember 11-én a csehországi Raciceben versenyzett. Az Európai Olimpiai Reménységek Versenyén a 15 éves korosztályban öregbítette a tatai egyesület hírnevét. Zalán egyes hajóban 500 méteren az elő és középfutamban győzött, majd a döntőben az igen erős mezőnyben harmadik helyen ért célba.

Ugyancsak szeptember 11-én Tatán, a hagyományos Fülöp András „Csuló” emlékversenyen vehettek részt a Csay Renáta régiós akadémia kajakozói és kenusai. A verseny célja az volt, hogy az augusztus végi pihenő után újra versenyzési lehetőséget biztosítsanak a kajak-kenusoknak. Akik pedig a nyáron ismerkedtek meg a sportággal, most először próbálhatták ki tudásukat versenykörülmények között. A Kajakháznál található emléktábla koszorúzása után, 9 órától hét egyesület 250 versenyzője gyönyörű időben, sima vízen mérhette össze erejét.

Eredmények:
Várjuk a támogatókat

Szeretnénk, ha minél több ember megismerné a szakosztályunkban folyó munkát, együtt sportolna velünk, jól érezné magát köztünk és erkölcsileg, anyagilag támogatná munkánkat. Ez a támogatás a további működést, a jobb sportolási körülmények kialakítását és az egyesületünk további fejlődést segítené elő.

Magánszemélyeknek, cégeknek, vállalatoknak a támogatás fejben kedvezményes edzéslehetőséget, sárkányhajó használatot, csapatépítést, nyári napközis tábort, reklám lehetőséget kínálunk.

Tatai HódySport Egyesületet
Elérhetőségek: Tatai HódySport Egyesület
Számlaszám: 10401976-50515054-51551004
Adószám: 18617728-1-11
E-mail: tataihodysportegyesulet@gmail.com